« terug naar vorige pagina

Medewerkers

Mw. F. Thoolen, huisarts

Big-nr: 29060991301

Aanwezig maandag, woensdag en vrijdag

Geboren en getogen in Haarlem, heb ik mijn basisopleiding in Maastricht gevolgd om na enkele jaren werkervaring in het ziekenhuis in Nederland en Australië de huisartsenopleiding in Utrecht te volgen. Deze heb ik in 2008 afgerond, waarna ik nog een paar jaar in Utrecht als huisarts heb gewerkt. Mijn geboortestad trok en dus ben ik terug naar Haarlem verhuisd waar ik na een paar jaar werk de kans kreeg om de praktijk van dokter Kok over te nemen.

Ik ben een huisarts die met open blik het consult ingaat. Ik ben nieuwsgierig naar de achtergrond van mensen en leer zo mijn patiënten steeds beter kennen. Op die manier hoop ik zinvolle zorg te leveren die aansluit bij de mensen.

 


Dhr T. van Rheenen, huisarts

Big-nr: 49916320601  

Aanwezig op dinsdag en donderdag

Ik ben een enthousiaste en betrokken huisarts. Ik adviseer u graag over uw gezondheid, maar u maakt de keuze. Zo houdt u zelf de regie, maar zal ik samen met u een zo praktisch mogelijke oplossing proberen te vinden voor uw gezondheidsklachten. Hiernaast houd ik van een goede portie humor en een lekkere kop koffie. 

 


 

Marloes van der Veldt, praktijkassistente

Ik werk sinds januari 2019 in deze huisartsenpraktijk. Hiervoor heb ik ruim 15 jaar in een grotere huisartsenpraktijk gewerkt. Ik heb nu gekozen voor een kleinschaligere praktijk, waardoor ik meer contact kan hebben met de patiënten en dat is nu juist zo aantrekkelijk in het vak.


 

Eva van der Kroon, praktijkassistente

 


 

Bertien Faber, praktijkondersteuner somatiek

In 2010 heb ik mij omgeschoold tot praktijkondersteuner somatiek en sindsdien ben ik voor 2 dagen in de week werkzaam in een huisartsenpraktijk in Bloemendaal. Met ingang van 1 juni 2015 werk ik vast voor 1,5 dag in de week (elke dinsdag en op woensdag in de oneven weken) als praktijkondersteuner in deze praktijk (voorheen dokter Kok). Ik zie mensen met diabetes, astma, COPD en een hoge bloeddruk. Ook begeleid ik mensen die willen stoppen met roken.

 


 

Lia Hoedjes, praktijkondersteuner GGZ

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het bieden van hulpverlening aan volwassenen, tieners en adolescenten, partners en gezinnen. Van achtergrond ben ik maatschappelijk werker heb een gevolgd tot relatie- en gezinstherapeut. Naast mijn werkzaamheden in deze praktijk, ben ik een dag per week werkzaam in mijn eigen praktijk en daarnaast werk ik nog een aantal uren als medisch maatschappelijk werker in een ziekenhuis.