« terug naar vorige pagina

Spoed

Bel bij levensbedreigende situaties of ernstig letsel 112.

 

Spoed (praktijk is open)

De praktijk is de gehele werkdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar in geval van spoed.

Bel: 023 537 06 98, toets 1

Er is sprake van spoed als u een acute (plots ontstaan) klacht heeft die bedreigend aanvoelt. Denk hierbij aan hevige pijn, benauwdheid, druk op de borst of letsel/ongevallen.

Bel bij levensbedreigende situaties of ernstig letsel 112.

 

Spoed (praktijk is niet open)

De praktijk is geopend op werkdagen van 08.00-17.00 uur.

Buiten deze tijden kunt u terecht bij de Huisartsenpost (= Spoedpost) voor gezondheidsproblemen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

Voor levensbedreigende gezondheidsproblemen (denk hierbij aan hevige benauwdheid, hevige druk op borst) of ernstig letsel (denk hierbij aan val van grote hoogte, duidelijk gebroken been), belt u 112.

Als u denkt zorg van de huisartsenpost nodig te hebben, bel dan naar 023 224 25 26. U wordt te woord gestaan door een doktersassistent (triagist), die met u zal kijken welke zorg nodig is. Dit kan ook betekenen dat er telefonisch advies wordt gegeven of geadviseerd wordt om de volgende werkdag een afspraak op de praktijk te maken. Op de spoedpost is er altijd een huisarts aanwezig die de adviezen van de doktersassistent beoordeelt.

Houd bij het bellen de volgende gegevens bij de hand:

  •  Verzekeringspas
  •   Medicatielijst

Twijfelt u of uw probleem kan wachten tot de volgende werkdag of zoekt u medische informatie, dan kunt u kijken op de volgende betrouwbare websites: thuisarts.nl of moetiknaardedokter.nl.