« terug naar vorige pagina

Tips en klachten

Een klacht? Bespreek uw onvrede met uw huisarts

Ons team zet zich maximaal in om zo goed mogelijk voor u klaar te staan. Heeft u echter toch nog tips of ideeën dan horen wij dat uiteraard graag!

Klachtenregeling in onze praktijk
Gelukkig verloopt het contact tussen patiënt en zorgverlener meestal naar ieders tevredenheid. Toch kan het gebeuren dat u als patiënt ontevreden bent over het handelen van de zorgverleners in onze huisartsenpraktijk. U kunt hier op verschillende manieren iets mee doen.

 1. In het algemeen kunt u de klacht het beste eerst met uw huisarts of de betreffende medewerker bespreken, hoe moeilijk dat voor u misschien ook is. Als we niet weten dat u ontevreden bent, kunnen we ook niet proberen de klacht op te lossen. Bij voorkeur horen wij bij het maken van een afspraak dat u een klacht wilt bespreken, zodat wij voldoende tijd kunnen inplannen voor het gesprek.
 2. U kunt uw klacht ook schriftelijk indienen via het Klachtenformulier. De klacht kunt u indienen via onderstaand klachtenformulier.
 3. Als de uitkomst van het gesprek met de huisarts/medewerker of de klachtenbehandeling door de huisartsenpraktijk zelf niet naar uw tevredenheid is, dan kunt u een klacht indienen via Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE). De klacht wordt dan door een onafhankelijke klachtenfunctionaris behandeld. Hoe u een klacht bij hen kunt indienen, leest u op de website van SKGE.  

Indien u een klacht heeft, kunt u het onderstaande klachtenformulier invullen.

Meer informatie vindt u op de website van SKGE

 

Klachtenformulier

 • Uw gegevens

  Degene die de klacht indient.
 • Gegevens van de patiënt

  Dit kan ook de vertegenwoordiger of nabestaande van de patiënt zijn.
 • Bijvoorbeeld ouder, echtgenote
 • Aard van de klacht

 • :
 • Meerdere keuzes mogelijk


  Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van de verwerking van de tip of klacht
  Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd.
  Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens zie ons privacystatement


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.